fbpx

ONFIRE Summer Clinics 2020 HC Tilburg


Ter kennismaking en als introductie van de ONFIRE Hockeyschool die in september gaat starten, organiseert ONFIRE op HC Tilburg in 3 dagen tijd 6 Summer clinics op 17, 18 en 19 augustus. Nederlands elftal speelsters Frederique Matla en Pien Sanders zullen beide op 1 clinic de training verzorgen.

 

Tijdens de ONFIRE Hockeyschool en de clinics heb je veel balcontacten zodat iedere deelnemer met rode wangen van het veld te komt.
De belangrijkste thema’s die altijd terug komen in een ruime variatie aan oefeningen zijn: passing, aannames, passeren, scoren, verdedigen, duels en overzicht/vision.

 

We leren kinderen nieuwe technieken aan, maar proberen ook zeker bestaande technieken te verbeteren. Wij kunnen het verschil maken met de kwaliteit van de ONFIRE trainers die de deelnemers individuele aanwijzingen kunnen geven. Ongeacht het niveau dagen we iedereen op zijn of haar niveau maximaal uit.


Wat kun je verwachten?

     • Technische training volgens de ONFIRE Hockeyschool filosofie;

     • Gevarieerde oefenstof met veel balcontacten;

     • Verbeteren van je techniek;

     • Training in kleine groepen  (maximaal 8-10 kinderen);

     • Iedereen wordt maximaal uitgedaagd op zijn of haar niveau.

 

Wanneer: Maandag 17, 18 en 19 augustus
Locatie: HC Tilburg
Tijdstip: 10:00-11:30 en 12:30-14:00
Leeftijd: 6 t/m 16 jaar
Groepen: Zowel breedte als topjeugd (groepen van maximaal 8-10 kinderen worden zoveel mogelijk op leeftijd en sterkte ingedeeld)
Prijs: €150,00 (incl. ONFIRE Brabo shirt)