fbpx

ONFIRE Ambassadeurs

We zijn trots op onze top ambassadrices Maartje Paumen, Maartje Krekelaar en Pien Sanders!

 

Maartje Paumen


Maartje Paumen speelde 235 interlands voor het Nederlands elftal. Ze werd 2x verkozen tot beste speelster van de wereld. De strafcornerspecialiste won onder meer in 2008 en 2012 goud op de Olympische Spelen. Daarnaast won Maartje Paumen 11 landstitels, 10 Europa Cups met Den Bosch en naast de olympische titels nog 10 prijzen met het Nederlands dameshockeyteam. Ze maakte in haar loopbaan meer dan 600 officiële doelpunten en is met 368 goals eeuwig topscorer van de Hoofdklasse Dames.

 

Maartje Krekelaar


Maartje speelt sinds 2015 in het Nederlands elftal en maakte haar debuut tijdens de Hockey World League finale in Argentinie. Ze heeft alle nationale jeugdselecties doorlopen en speelt tevens al jaren bij Den Bosch Dames 1. Tijdens de Hockey World League finale eind 2017 werd Maartje topscorer van het toernooi.

 

Pien Sanders


Pien speelt sinds 2017 in het Nederlands elftal en maakte haar debuut op 23 januari. Ook Pien heeft alle nationale jeugdselecties doorlopen en speelt bij Den Bosch Dames 1. Na het EK in 2017 werd Pien uitgeroepen tot meest talentvolle speelster!

 

Maartje Paumen
Maartje Krekelaar
Pien Sanders

Maartje Paumen

Maartje Krekelaar

Pien Sanders