fbpx

ONFIRE Ambassadeurs

We zijn trots op onze top ambassadrices Maartje Paumen en Pien Sanders!

 

Maartje Paumen


Maartje Paumen speelde 235 interlands voor het Nederlands elftal. Ze werd 2x verkozen tot beste speelster van de wereld. De strafcornerspecialiste won onder meer in 2008 en 2012 goud op de Olympische Spelen. Daarnaast won Maartje Paumen 11 landstitels, 10 Europa Cups met Den Bosch en naast de olympische titels nog 10 prijzen met het Nederlands dameshockeyteam. Ze maakte in haar loopbaan meer dan 600 officiële doelpunten en is met 368 goals eeuwig topscorer van de Hoofdklasse Dames.

 

 

 


 

Maartje Paumen

ONFIRE speler ambassadeurs

Wij zijn daarnaast ook trots op de spelers die bij ons hun basis hebben gelegd in de start van hun hockeycarrière. Hieronder volgende enkele verhalen.

 

 

Amber Brouwer

 


Mijn naam is Amber Brouwer en ben geboren in 2003. Ik ben op 6 jarige leeftijd begonnen met hockey bij HC Uden en wilde toen al graag bij HC Den Bosch spelen.

Ik mocht van mijn ouders de trainingen gaan volgen bij ONFIRE op HC Den Bosch, toen nog ML Hockey, waardoor ik heel veel heb kunnen leren.

Ik keek er iedere woensdagmiddag naar uit om naar ONFIRE te gaan. Bij ONFIRE heb ik een uitstekende basis aangeleerd waardoor ik de hockeyster ben geworden die ik nu ben.

Wat ik zo mooi vind van ONFIRE is dat ze heel goed begrijpen dat je plezier moet hebben om het goed aan te leren.

Met hele leuke oefeningen en met bekende hockeyers en trainers (o.a. Raoul Ehren, Sjoerd Marijne, Austin Smith, Emilie Mol) heb ik dat geleerd bij ONFIRE.

Uiteindelijk heb ik toen selectie mogen doen voor de MD1 van HC Den Bosch. Volgend seizoen ga ik spelen in de MA1 van HC Den Bosch.

Ook ben ik geselecteerd voor het Nederlands Team O18 (NL A).

De basis van mijn hockeykwaliteiten zijn bij ONFIRE gelegd en daar ben ik nog steeds heel erg trots en dankbaar voor.

 

Anouk Brouwer

 


Mijn naam is Anouk Brouwer en ben geboren in 2005. Ik ben begonnen met hockey bij HC Uden en wilde graag betere trainingen krijgen en meer uitdaging hebben.

Ik heb toen een aantal keren de trainingssessies gedaan bij ONFIRE op HC Den Bosch op woensdagmiddag en heb juist daar heel veel kunnen leren.

Daar heb ik de basis geleerd waardoor ik juist een betere hockeyster geworden ben.

Het was zo’n leuke tijd ook omdat daar heel goede trainers en speelsters rondliepen die ons training gaven.

Bij ONFIRE leer je heel goed wat de basistechnieken zijn en heb juist daar nog meer plezier gekregen in hockey om nog beter te worden.

Ik ben uiteindelijk van HC Uden naar HC Den Bosch gegaan en gaan spelen in de MD1 en MC1 en nu voor de MB1 van HC Den Bosch.

Na 2 jaar op maandagavond voor het district Zuid Nederland uitgekomen te zijn, ben ik inmiddels via het Opleidingsteam O15 in Nederlands Team O16 terecht gekomen.

Ook ik ben net als mijn zus Amber heel erg trots en dankbaar voor de hockeyster die ik nu ben en heb dat voor een heel groot deel te danken aan ONFIRE !

Ik hoop dat ik samen met mijn zus Amber in de toekomst zelf ook bij ONFIRE training mag geven aan net zo’n enthousiaste kinderen als ik was en ze te leren wat ook ik bij ONFIRE met veel plezier geleerd heb!

Minke Strijbosch

 


Toen ik in de d-tjes hockeyde trainde ik nog niet zo vaak. Onze club had ook nog geen waterveld.

Ik wilde meer hockeyen en techniek bij leren. Mijn moeder trainde me en kon mij niet zoveel meer bijleren dus mocht ik naar de ONFIRE hockeyschool.

Ik wilde graag zo hoog mogelijk hockeyen. Dat deed ik 4 jaar in de sub-topklasse bij HC Eindhoven vervolgens 2 jaar in MA1 bij Oranje Rood en nu MOP dames 1 in de promotieklasse.

Op toen nog de ML Hockeyschool was het altijd kei leuk met hockey maatjes en vriendinnen te zijn. We hadden veel lol met de trainers. We trainden op techniek in plaats van spelletjes en partijtjes. Dat ging heel fanatiek maar met veel complimenten en zonder druk.

Eigenlijk train je dus individueel maar dat gaat wel in een groepje. Wat ik heel leuk vond toen ik jonger was, was dat we training kregen van bekende hockeyers zoals Austin Smith enz.

Zonder ONFIRE was ik nooit zover gekomen!

 

 

 

Bieke Wijnmaalen

 


Toen ik 6 jaar oud was ben ik begonnen met hockeyen bij een lokale club genaamd DDHC. Nu speel ik voor het in Laren Dames 1 in de hoofdklasse. Daarnaast zit ik ook in Jong Oranje. Op 11-jarige leeftijd kwam ik in aanraking met ONFIRE. De trainers waren erg goed en van alle trainingen heb ik ontzettend veel geleerd!

Zowel aanvallend als verdedigend, maar tevens ook loopscholing kwam aan bod. Omdat de trainingen zo leuk en leerzaam waren ging ik iedere week met heel plezier naar de trainingen toe. Want wat ik daar leerde kon ik ook meteen gebruiken in mijn wedstrijden. Ik merkte dat mijn niveau omhoog ging.