fbpx

ONFIRE Hockeyschool

Een goede motivatie en 100% inzet op hockeytraining is voor deelname aan de Hockeyschool een vereiste. Van ONFIRE Hockey Support kan je kwaliteit verwachten. Maar, wij verwachten ook wat terug van onze deelnemers. We werken hard in de hockeytrainingen en je krijgt extra oefeningen mee waar je thuis aan kunt werken.

Wij zijn een onafhankelijke hockeyschool. Alle jeugdleden van alle hockeyclubs zijn bij ons welkom.


Je krijgt hockeytraining van topspelers en toptrainers die op het hoogste niveau werkzaam zijn of zijn geweest en of jarenlang onze interne opleiding hebben doorlopen.


De trainingen vinden plaats op een water of semi veld waardoor je kunt trainen op de modernste technieken en je je technische vaardigheden goed kunt verbeteren.


De maximale grootte van een trainingsgroep is 8 kinderen. Hierdoor krijgt elke speler veel individuele aandacht en word je maximaal uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.


Je krijgt gevarieerde technische hockeytraining volgens de filosofie van Hockey Support.


Neem je deel aan onze hockeyschool, dan doe je dat met volle overgave! Onze hockeytrainingen zijn er voor spelers van alle niveau’s die echt gemotiveerd zijn om samen nóg beter te worden.

 

Na afloop van de hockeyschool heb je veel nieuwe technieken geleerd, is je balvaardigheid flink verbeterd en sta je met meer zelfvertrouwen op het hockeyveld.

 

 

Heb je een vraag over de Hockeyschool, hockeykamp of bootcamp? Neem dan contact met ons op.