King of the Court!

Snel, uitdagend, veel goals, vette acties, DJ, opkomen in een spelerstunnel, special effect zoals sparks, vuur, kortom alles is anders!!

Een competitie/spelvorm/partijvorm van 5 tegen 5 inclusief keeper.

In samenwerking met de KNHB gaan we je laten ervaren dat het ook anders kan!

“Stap binnen in de arena van de toekomst en laat je overweldigen door een ongekend spektakel! Ons aangepaste stadion gaat verder dan slechts een locatie – het is een podium voor het meest sensationele Hockey 5 tegen 5 King of the Court-evenement ooit vertoond.

“Voel de beat, domineer het veld! Ons Hockey 5 tegen 5 King of the Court-evenement wordt naar een hoger niveau getild met de aanwezigheid van een top-DJ die de hele dag door de perfecte soundtrack verzorgt. En wanneer de spanning stijgt in de laatste minuten van de wedstrijd, zal de muziek je naar ongekende hoogten tillen!”

Tijdens het evenement zijn er mooie prijzen te winnen en daarnaast is er voor de 18+ groep na de wedstrijden een vet feest zoals alleen wij in het hockey kennen!

Wanneer en voor wie :

• 4 juli  – O12 – aanvang 17.00 – einde wedstrijden 20.30 (meisjes bijna vol!)
  • 4 juli  – O14 – aanvang 17.00 – einde wedstrijden 20.30
  • 4 juli  – O16 –  aanvang 17.00–  einde wedstrijden 21.00
  • 4 juli  – O18 – aanvang 19.00–   einde wedstrijden 22.20
  • 4 juli  +18 – aanvang 19.00 –  einde wedstrijd 22.20 aansluitend feest tot 01.00 (zie onderstaande video)

• 4 juli  – O12 – aanvang 17.00 – einde wedstrijden 20.30

Algemene spelregels

• Je speelt 5 tegen 5 inclusief keeper
  • De hoge bal regel vervalt. ( U12, U14, U16  – hoge bal niet toegestaan). Bij U18 en senioren, veiligheid uitgangspunt.
  • Het spel zal worden begeleid één scheidsrechter die net als bij tennis op een hoge stoel zit.
  • Schot vanaf de middenlijn op de plank, kwart lijn hoog mag die hoog met uitzondering bij U12 – alles op plank hoogte.
  • Strafcorners/breakdown of plays zijn = challenge (shoot outs met restart situatie)
  • Het team wat de shoot out tegen krijgt start achter de eigen 3 kwart lijn en mag direct bij start van de shoot out nemer in de achtervolging

Spelregels King of the Court:

• De ronde begint centraal door de DJ die centraal aftelt!
  • winnen is blijven staan, verliezen is er zo snel mogelijk uit
  • 5 teams per veld
  • Na 3x winnen ook doordraaien
  • Na 2 min geen winnaar betekent beide teams eruit
  • U12 = duur iedere ronde 10 minuten. Je speelt in totaal 4 a 5  rondes. Met tussendoor 10 min rust.
  • U14 tm senioren = duur iedere ronde 15 minuten. Je speelt in totaal 4 rondes. Met tussendoor 15 min rust.
  • Schotklok van 25 sec. Anders gaat het balbezit naar de andere partij (in play, dus waar de bal ligt)
  • De laatste 3 minuten van het spel zal de muziek gaan versnellen en geeft DJ centraal het eindsignaal voor alle courts/velden!

Puntentelling:

• Per overwinning krijg je 2 punten.
  • Eindig je op de winnaars kant bij het aflopen van de ronde, ben je King of the court en krijg je 5 bonus punten.
  • Tussentijds zal de ranking worden bijgehouden en zichtbaar zijn!
  • Na het spelen van 4 rondes zal het totale punten aantal de winnaar bepalen!

Overige informatie:

• Minimaal 5 en maximaal 8 personen per team inclusief een keeper
  • Gelimiteerd aantal teams dus vol=vol op basis van moment van inschrijven
  • Kosten bedragen 80,- per team exclusief eten
  • Indelen op basis van sterkte
  • 30 min voor aanvang iedereen aanwezig!

Bij vragen of onduidelijkheden mail naar info@hockeysupport.nl.